Välj en sida

Ventilerat Putssytem

Med en ventilerad tvåstegstätad puts så förs fukt bort, både genom en luftspalt bakom puts och ett skydd mot husets stomme vilket i sin tur håller isolering och väggar torra.

Enstegstätade fasader

Enstegstätade fasader är en så kallad högrisks fasad då den inte har skydd för eventuella fuktläckor som kan uppstå. Vi har erfarenheten och kunskapen att renovera denna typ av fasad.

Puts på Tegelfasad

Att putsa en tegelfasad är ett enkelt sätt att förädla ditt hus och höja värdet på det. Du skyddar också din gamla tegelfasad mot attt bli mer sliten!

Takbyte

Ett dåligt tak kostar mycket! Att ha ett tak som håller ute regn och andra yttre påfrestningar gör att ditt hus kommer att hålla värdet länge. Ditt hus är värt ett bra tak!

Ring oss på  070-811 81 04

Kvalitet, service och kunskap är något som din fastighet är väl värd!

Klicka på bilderna för att se några av våra projekt!

Om JFK Bygg & Fasadputs AB.

Du anlitar ett komplett företag inom fasadputs och takbyte med över 17 års erfarenhet. Vi är specialicerade inom alla olika typer av putssystem och fasadrenoveringar eller takbyte.

Kvalitet, service och kunskap är något som din fastighet är väl värd!

Om du funderar på fasadrenovering av enstegstätade putsfasader, luftat putssystem eller puts på tegelfasader, puts på leca & puts på lättbetong, då har du hittat rätt!

Att anlita en Auktoriserad Takpartner till Monier gör att ditt tak får 15 års funktionsgaranti. Ditt tak är ett ansvar som du inte lämnar till vem som helst!  www.monier.se

 

Yrkesstolthet är något som ert hus tycker är självklart.

Genvägar finns inte! Vi använder etablerade och P-märkta produkter från STO, Weber och system från Caparol. Vid utförandet av en fasadputs, fasadrenovering eller takomläggning så skapar arbetet ett mervärde för dig som kund och även för dem som bor i ditt område.

Genom att ge hållbara, kostnadseffektiva resultat och ta ansvar med vår yrkesskicklighet borgar för god kvailtet som gör tak och fasader  vackra att titta på också!

Ring så snackar vi!

Mvh Jonas Falk

Vad våra kunder säger

”Jag sökte länge efter en kunnig och ansvarstagande putsentreprenör och fastnade till slut för
Jonas Falk, JFK. Jonas och hans personal har visat stort engagemang, ansvarstagande och
kvalitetskänsla vid renovering av våra putsfasader. Arbetet berivs enligt uppgjord tidplan och
följer budget. Det kanske viktigaste är att varje medarbetare har visat stor social kompetens,
vilket är viktigt vid kommunikation med våra bostadsrättshavare, som drabbas av ställningar,
inplastade fönster m.m.”

Jag har mångårig erfarenhet från entreprenad-, arkitekt- och
projektledningsföretag.

Sven-Gunnar Johansson

Fastighetsansvarig för Brf Briggen & specialiserad på samverkansentreprenader.

Våra kärnvärden som vi jobbar efter!

w

Pålitlig Kommunikation!

Vi strävar alltid efter en bra  kommunikation och punktlighet, och det är dem ledord vi jobbar efter när det gäller pålitlighet. Du som kund hålls alltid uppdaterad genom hela projektet.

Kunskap!

Vi kan Fasadputs! Ja, vi har den erfarenhet som behövs, vi har kunskapen som behövs, vi kan med andra ord fasadputs! Så ditt projekt är i trygga händer, vi kan garantera ett väl utfört arbete och att du som kund blir nöjd.

Tydliga Offerter!

Vad kostar det? Vi ger dig en kostnadsfri offert. Fyll i namn och adress och har du bilder så är det bra. Så svänger vi förbi ditt hus och räkna på det på plats, det kommer garantera dig det bästa priset på ditt projekt. ”Snabba” offerter via nätet brukar oftast  bli dyrare i slutändan på grund av allt inte räknas med. Vi vill ha en glad och nöjd kund efter ett jobb, inte missnöjd.

Flexibilitet!

Var jobbar vi? JFK Bygg & Fasadputs AB är baserat i Göteborg, men har hela Västragötaland som arbetsplats. Så oavsett om du befinner dig i Göteborg, Kungsbacka, Alingsås eller någon annanstans, tveka inte på att höra av dig.

Vi är certifierad takpartner hos Monier

 

Kontakta Oss

5 + 7 =

Fasadputs & Takbyte i Göteborg med omnejd